Наред с пъстроцветните листа, носени от вятъра, новият сезон ни засипа с пълни шепи модни изкушения.

Без значение дали сте с рокля , панталон, дали сте облечена небрежно или с имидж на като бизнесдама - тази есен е задължително да наметнете кожено елече на гърба си. Тази ултрамодерна дрешка придава ново звучене на всеки стил.
Шотландското каре отново е на мода. „Престъпно" късите колежански полички този сезон са украсени с характерни пресичащи се линии. Връщаме се в първи клас, където властват карета, елеци, обувки тип „Оксфорд", 3/4 чорапи и тъмносини престилки (всъщност роклички). Това е новата униформа, която носим доброволно, за да влезем в час с актуалните тенденции.
Един от любимите ни цветове за есента си остава черният. Материите са лъскави и прилепват като втора кожа, описвайки женствени форми. Ламе. сатен и еластан ще обновят гардеробите ни. И нека токчетата да са високи, по-високи. Още по-високи.
Ботите са- по-секси от всякога. Задължителен -.аксесоар за всяка фатална жена. Тази есен ботите са не плътно прилепнали по крака, с дължина до под глезена. Върхът им е заострен, а токът - висок. Цветните върхове също се завръщат. Ако сте с къси крака или дебели глезени, заложете на ниски боти в тъмен цвят, с цепка отпред.
Токовете при есенните обувки не само, че се издигат все по-нависоко, но и се заострят, заедно с върховете. Платформите също не отстъпват позиции. А съчетанието платформа и ток тип "игла" излъчва неотразим сексапил. Не случайно YSL, Dsquared2 и Balenciaga го включиха в колекциите си. Женствени по дизайн, с мъжки форми. Тези обувки смело крачат по модните подиуми, въпреки жестоката конкуренция. За да завършат достойно стила "мъжко момиче".
 

Всички права запазени 2012 ©. Администратори Милен Василев.