ТЪРЖЕСТВЕНО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ ВИПУСК 2022

   На 17 юни 2022 г. зрелостниците от ПМГ "Васил Друмев" получиха своите дипломи за средно образование. Празничното събитие се състоя в голямата зала на Община Велико Търново.  В този тържествен момент г-н Ангел Гушев поздрави дванадесетокласниците с емоционално слово, адресирано към учениците, техните учители и родители. Треперещият глас подсказваше вълнението от този незабравим момент за всички. Сълзите в очите на класните ръководители недвусмислено говореха за радостта, но и за тъгата от раздялата. Г-н Гушев пожела на зрелостниците да бъдат отговорни и достойни хора, да са толерантни и трудолюбиви, да превръщат трудностите в победи, а мечтите си – в реалност, да не се отказват от тях, да се борят и да вярват, че успехът е с тях. Директорът поздрави и учителите за доказания професионализъм, благодари на родителите за тяхната отзивчивост, подкрепа и доверието в преподавателския екип на Гимназията.

 

  Официални гости на тържеството бяха г-н Нейко Генчев, заместник-кмет на град Велико Търново, и г-жа Пенка Игнатова, директор на дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“. След като отправиха своите благопожелания към зрелостниците, връчиха дипломите на дванадесетокласниците с отличен успех от държавните зрелостни изпити - Габриела Светлинова Минчева, Габриела Венциславова Костадинова, Боряна Тодорова Тодорова,  Катерина Миленова Тончева, Ния Росенова Йонкова, Ивайло Христов Христов, Георги Ивайлов Ангелов, Ралица Младенова Младенова, Аня Андреева Сотирова, Даниела Любомирова Личева.

   Талантливата Мариана Петракиева поздрави присъстващите с песента "Един неразделен клас". Поздравления и пожелания към зрелостниците отправиха и класните ръководители – г-жа Славена Янчева-Спирдонова, г-жа Валя Дянкова, г-жа Кинка Кирилова-Лупанова, г-н Александър Апостолов, г-жа Виолета Константинова и г-жа Генка Минчева.

 

Всички права запазени 2012 ©. Администратори Милен Василев.